RonIT
Crash nowego clienta - Wersja do druku

+- RonIT (http://forum.ronit.pl)
+-- Dział: Ron Client (/forum-69.html)
+--- Dział: Bugs report / Raport błędów (/forum-83.html)
+--- Wątek: Crash nowego clienta (/thread-705.html)



Crash nowego clienta - Akurat - 10-02-2012 12:39 PM

Witam. Zainstalowalem najnowsza wersje clienta ronit. Po wpisaniu danych "localhost", port 7171 client sciaga mp3 co powoduje crash aplikacji. Win 7 64 bit.


RE: Crash nowego clienta - Nakeib - 10-02-2012 12:51 PM

(10-02-2012 12:39 PM)Akurat napisał(a):  Witam. Zainstalowalem najnowsza wersje clienta ronit. Po wpisaniu danych "localhost", port 7171 client sciaga mp3 co powoduje crash aplikacji. Win 7 64 bit.

Witam,
Czy aplikacja crashuje w czasie sciągania mp3, a może po ściągnięciu aktualizacji? Czy aplikacja zwraca jakieś informacje o błędzie? Czy mógłbyś podesłać screena?


RE: Crash nowego clienta - Akurat - 10-02-2012 02:36 PM

Konfiguracja domowej wersji Ronots:
[Obrazek: blad1.png]
Konfiguracja klienta:
[Obrazek: blad2y.png]

Przy kazdym uruchomieniu nastepuje dlugi update (tibia.spr etc), przy probie zalogowania pojawia sie komunikat informujacy o wprowadzeniu zlych passow (podaje 1/1).
Tutaj print screen z konsoli, system informuje, ze gracz probuje sie zalogowac:

[Obrazek: blad3.png]

Po wylaczeniu i wlaczeniu klienta gdy probuje wpisac passy 1/1 pojawia sie owy ERROR, po zamknieciu bledy wroc do pkt 1 - update i tak w kolo.

[Obrazek: blad4.png]

Nie ma zadnego pliku error.log

pozdrawiam.


RE: Crash nowego clienta - Akurat - 10-02-2012 03:55 PM

Problem rozwiazany. Zostal wylacznie problem z edycja postaci, zadna z modyfikacji skilla etc nie pojawia sie w grze.


RE: Crash nowego clienta - Ron - 16-02-2012 04:14 PM

Nie do końca rozumiem co modyfikujesz. Nazwy umiejętności w kliencie?